top of page
GKR Marketing logo.jpg
Home: Afbeelding

SEO

Search engine optimalization. Dit betreft een geheel aan onderdelen dat bijdraagt aan een hogere ranking in de zoekresultaten van een zoekmachine op de voor die website relevante trefwoorden.


SEA

Search engine advertising. Dit is betaalde reclame voor een product of dienst in zoekmachines. Je kan hierdoor makkelijker gevonden worden bij het gebruik van relevante zoekwoorden. Hiermee vergroot je relevantie en vindbaarheid van de pagina.

SOCIAL MEDIA

Het aanmaken, overnemen, aanpassen, en verbeteren van de sociale mediakanalen van een bedrijf of instantie. Hierbij worden doelen afgesproken voor bepaalde periodes die realistisch zijn voor zowel klant als GKR Marketing.

CAMPAGNES

Het bedenken en uitvoeren van een campagne voor een bedrijf. Dit proces loopt wanneer mogelijk van het bedenken tot aan het analyseren van de uitslagen. Campagne wordt in samenwerking met het bedrijf gemaakt, en in samenwerking met het bedrijf onderzoeken we een richting/doelgroep die we willen bereiken met de campagne.

Home: Diensten

Ons verhaal

Bij GKR marketing helpen we u om uw bedrijf te laten groeien door middel van kennis en resultaten. GKR marketing helpt om merken onder de aandacht te brengen. Dit doen wij door middel van SEO, SEA, het overnemen, verbeteren en aanpassen van de social media kanalen en tenslotte in de vorm van persoonlijke campagnes.


Onze passie strijkt van creatieve processen tot aan het verbeteren van de vindbaarheid van uw merk. Doordat we young professionals zijn beschikken we tot de nieuwste en beste kennis om u verder te helpen. Graag spreken we u om te kijken welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijf online beter vindbaar te maken.

Home: Over ons
Home: Lijst
bottom of page